Soca River & Brda

 • KOBARID –  GONJAČE  -  ŠMARTNO - MEDANA

  Adrenalinsko doživetje na reki Soči, kosilo s specialitetami Soške doline, razgledni stolp Gonjače, srednjeveška utrdba Šmartno, ogled kleti z degustacijo vin. 

  V dopoldanskem času prispemo v kraj Kobarid v dolini reke Soče. Tu nas sprejmejo izkušeni športni vodniki, ki nas pospremijo v adrenalinsko doživetje v Posočju. Izbirate lahko med različnimi aktivnostmi, kot na prime rafting, kajak, canyoning, hydrospeed, gorsko kolesarjenje, tubing ali plezanje. Med team-building programi pa so na voljo: lov za zakladom, adventure trail, fun-team-olimpijada.  Vaš team sodelavcev se bo odlično zabaval in hočeš nočeš moral sodelovati med sabo, kajti samo medsebojno sodelovanje vodi do zmage. 

  Nato si bomo privoščili tipično gorsko kosilo z pristnimi dobrotami Soške doline. V popoldanskem času se odpravimo proti vinorodnim Goriškim Brdom. Na vstopni točki v Brda občudujemo pdata-relep razgled čez slikovit gričevnat svet in širno Furlansko nižino. Povzpnemo se na razgledni stolp v Gonjačah, kjer se nam ob lepem vremenu odpre razgled vse do Jadranskega morja. 

  Obiščemo tudi bližnjo srednjeveško vas Šmartno, ki je skozi stoletja ohranila svoj očarljiv mediteranski karakter. Sprehodimo se skozi ozke uličice in občudujemo lepo ohranjena pročelja hiš, zanimive kamnoseške elemente ter številne druge vaške znamenitosti. Dan poln doživetij začinimo z degustacijo vin ob domačem narezku v eni izmed priznanih vinskih kleti. 

  • Čas: od aprila do oktobra oz. po dogovoru
  • Priporočamo športno obutev 

  Cena po dogovoru.

  Informacije in rezervacije na tel. št. +386 31 341 693 ali na info@agencija-marica.si