Tours and transfers (8+1)

V Agenciji Marica nudimo udoben prevoz z novim vozilom RENAULT TRAFIC (8 oseb + voznik).

V družbi prijateljev ali poslovnih partnerjev vas popeljemo čez slikovite briške griče in poskrbimo, da bo vaš dan v Brdih nekaj posebnega. Ker lahko vožnjo, vodenje in organizacijo dne prepustite nam, bo vaše druženje bolj prijetno, brezskrbno in sproščeno.

Na poti obiščemo briške kmetije, kjer nam ponudijo domače oljčno olje, domač pršut in druge dobrote. Spoznamo domačine, ki nas popeljejo skozi vinograd, oljčne ter sadne nasade in nam povejo o življenju na vasi nekoč, danes, kakšne so želje za bodočnost.

Zapeljemo vas na točke z lepimi razgledi, ki vas navdajo z novo energijo. Ustavimo se tudi v eni izmed številnih vinski kleti, kjer prisluhnemo zgodbi o vinu, kletarjenju, itd. Lahko vam pripravimo manjši piknik ali degustacijo vin na prostem. Mir, narava in čudoviti razgledi na gričevnato pokrajino vas gotovo ne pustijo ravnodušne. Pravo doživetje je poletna osvežitev v enem izmed vodnih tolmunov.

V družbi z vodnikom domačinom, ki pozna številne zanimivosti in skrite kotičke vam zagotovo ne bo manjkalo zanimivih zgodb o briškem človeku, ki že stoletja obdeluje in neguje trdo briško zemljo.

Z RENAULT TRAFIC - Grand Expression nudimo tudi:
• eno ali večdnevne izlete v okolici Brd za skupino do vključno 8 oseb
• prevoze med turističnimi ponudniki
• transfer med pohodniškim ali kolesarskim izletom
• prevoz prtljage, kolesa, itd.
• ostale transferje

Najem vozila ni možen. Možnost rezervacije najmanj 1 dan pred izvedbo izleta oziroma po dogovoru.